ΟΜΙΛΙΕΣ
"ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 2ου ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ATHENS IMPERIAL»."
ΑΘΗΝΑ-5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 1ου ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
ΑΘΗΝΑ- 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΣΤΟ 5ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.-Δ.Υ. ΜΕ ΘΕΜΑ:«ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ:ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΕΣ.».
ΑΘΗΝΑ-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 5ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.-Δ.Υ. ΜΕ ΘΕΜΑ:«ΤΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ;».
ΑΘΗΝΑ-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007

OMIΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.- Ο.Τ.Α. ΣΥΝ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. ΜΕ ΘΕΜΑ : ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.
ΑΘΗΝΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2003

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.- Ο.Τ.Α. ΣΥΝ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΤΟ 32ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.
KΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2003
EΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΥΝ. ΜΠΑΛΑΣOΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΣΤΟ 32ο ΤΑΚΤΙΚO ΣΥΝEΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔIΑΣ.
KΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2003
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.- Ο.Τ.Α. ΣΥΝ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 32ου ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.
KΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΪΟΥ 2003

OMIΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.- Ο.Τ.Α. ΣΥΝ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ Τ.Α. ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. ΚΑΙ Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.
ΑΘΗΝΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2002

OMIΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.- Ο.Τ.Α. ΣΥΝ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΤΟ 31ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.
ΑΘΗΝΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2002

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.- Ο.Τ.Α. ΣΥΝ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 31ου ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.
ΑΘΗΝΑ - ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2002

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε. - Ο.Τ.Α. ΣΥΝ. ΝΩΝΤΑ ΛΑΜΠΡΑΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ.
ΑΘΗΝΑ - 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2001
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε. - Ο.Τ.Α. ΣΥΝ. ΛΑΜΠΡΑΚΑΚΗ ΝΩΝΤΑ ΣΤΟ 30ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.
ΧΙΟΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ 2001
ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε. - Ο.Τ.Α. ΣΥΝ. ΛΑΜΠΡΑΚΑΚΗ ΝΩΝΤΑ ΣΤΟ 30ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.
ΧΙΟΣ - ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2001