ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2004 – 04.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α.
ΑΘΗΝΑ • ΣΟΛΩΜΟΥ 13 – 15 • ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Π.Α.Σ.Κ. – Δ.Υ.

Καλούμε τα μέλη της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α. σε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2004 στις 04.00 το απόγευμα στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ της Π.Α.Σ.Κ. – Δ.Υ. (Σολωμού 13 – 15 • Αθήνα).
Στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ παίρνουν μέρος τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α., οι Συντονιστικές Επιτροπές των Α’/θμίων Π.Α.Σ.Κ.Ε., τα εκλεγμένα μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια των πρωτοβαθμίων σωματείων που είναι μέλη της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α., οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στο συνέδριο της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καθώς και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι μας στα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Σας κάνουμε γνωστό ότι τα έξοδα μετακίνησης θα βαρύνουν τον καθένα σύνεδρο ή την κατά τόπο παράταξη.
Απαραίτητη είναι η παρουσία όλων των συντρόφων
διότι δεν είναι δυνατό να επαναληφθεί η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ λόγω ελλείψεως απαρτίας, διότι θα επιβαρύνει οικονομικά τους συντρόφους.
Όσοι σύντροφοι παραλαμβάνουν την αλληλογραφία της παράταξης παρακαλούνται να ενημερώσουν τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης στο σύλλογό τους.
Θέματα ημερήσιας διάταξης της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ είναι τα πιο κάτω:
1. Διακήρυξη Αρχών και Στόχων στη Νέα Εποχή της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α.
2. Συνδικαλιστική εισήγηση.
3. Οργανωτική Διάρθρωση της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α.
4. Οργανωτικό – Καταστατικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Σύντροφοι,

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α. αποτελεί ανοιχτή πρόκληση για τη συνέχιση της δυναμικής παρουσίας, παρέμβασης και δράσης τόσο των δυνάμεων της παράταξης μας όσο και άλλων ευρύτερων δυνάμεων που έχουν προσανατολισμό Προοδευτικό, Σοσιαλιστικό, Δημοκρατικό περιεχόμενο και πιστεύουν στη δύναμη του ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ.
Συνοδεύοντας τη δική μας παρέμβαση με τα νέα κοινωνικά ρεύματα και κινήματα για δίκαιη κοινωνία, συμμετοχική πολιτική δημοκρατία, οικονομική δημοκρατία και παγκοσμιοποίηση της αλληλεγγύης, της ειρήνης, της δικαιοσύνης, των δικαιωμάτων και της ευημερίας για όλους.

Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2004

Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Η Γραμματεία της Σ.Ε. της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α.