ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Π.Α.Σ.Κ.Ε. - Ο.Τ.Α.

Προς:
Τα μέλη της
Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α.

Σύντροφοι,

Είναι γνωστό σ’ όλους σας ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του 33ου Καταστατικού – Οργανωτικού Συνεδρίου της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. και του 34ου Ενδιάμεσου Συνεδρίου της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
Τα συνέδρια της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. θα διεξαχθούν τη Δευτέρα - Τρίτη 29 και 30 Νοεμβρίου 2004 στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο “NOVOTEL” (Λιοσίων & Μ. Βόδα – Αθήνα).

Η παράταξή μας θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσπάθεια για την οργανωτική – καταστατική ανασυγκρότηση της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
Οι τελικές θέσεις – απόψεις της θα συζητηθούν αναλυτικά στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ της παράταξης που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2004 στην Αθήνα (θα σας σταλεί ξεχωριστή ανακοίνωση).
Όσοι σύντροφοι είναι αντιπρόσωποι θα πρέπει να συμμετέχουν στις διαδικασίες αυτές και να μη ξεχάσουν ότι για τη συμμετοχή τους στο 33ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ – ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. και το 34ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. είναι αναγκαίο να φέρουν μαζί τους:
1. ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.
2. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Συγχρόνως σας στέλνουμε μαζί τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της παράταξης αλλά και το απογραφικό δελτίο εκλογής αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α., προκειμένου η παράταξη μας να έχει πλήρη καταγραφή των δυνάμεων της.
Η επιστροφή των δελτίων να γίνεται ταχυδρομικά και να αποστέλλονται στο Γραμματέα της παράταξης ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ – ΡΟΔΟΥ 2 – 165 61 – ΓΛΥΦΑΔΑ.

Είναι αυτονόητο ότι η προσπάθεια που ξεκινάει μ’ αυτή την επιστολή, αμφίδρομης αλληλοενημέρωσης, θα συνεχιστεί προκειμένου τα μέλη της παράταξής μας να είναι πλήρως ενημερωμένα για τις εξελίξεις στο σ.κ. των Ο.Τ.Α.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση πάνω στα ζητήματα της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη της παράταξής μας στην Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2004

Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Η Γραμματεία της Σ.Ε. της Π.Α.Σ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Α.