Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2002


Προς:
Τα μέλη της
Π.Α.Σ.Κ.Ε. - Ο.Τ.Α.


Σύντροφοι,

Είναι γνωστό σ' όλους σας ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή του 31ου Καταστατικού - Οργανωτικού Συνεδρίου της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.
Το συνέδριο της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. θα διεξαχθεί τη Δευτέρα - Τρίτη 25 και 26 Φεβρουαρίου 2002 στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο NOVOTEL (Λιοσίων & Μ. Βόδα - Αθήνα).
Η παράταξή μας θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσπάθεια για την οργανωτική - καταστατική ανασυγκρότηση της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.
Οι τελικές θέσεις - απόψεις της θα συζητηθούν αναλυτικά στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ της παράταξης που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2002 στην Αθήνα (θα σας σταλεί ξεχωριστή ανακοίνωση).
Όσοι σύντροφοι είναι αντιπρόσωποι θα πρέπει να συμμετέχουν στις διαδικασίες αυτές και να μη ξεχάσουν ότι για τη συμμετοχή τους στο 31ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ - ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. είναι αναγκαίο να φέρουν μαζί τους:
1. ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ
2. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Συγχρόνως σας στέλνουμε μαζί τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της παράταξης αλλά και το απογραφικό δελτίο εκλογής Δ.Σ. αλλά και αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α., προκειμένου η παράταξη μας να έχει πλήρη καταγραφή των δυνάμεων της.
Η επιστροφή των δελτίων να γίνεται ταχυδρομικά και να αποστέλλονται στο Γραμματέα της παράταξης ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ - ΡΟΔΟΥ 2 - 165 61 - ΓΛΥΦΑΔΑ.
Είναι αυτονόητο ότι η προσπάθεια που ξεκινάει μ' αυτή την επιστολή, αμφίδρομης αλληλοενημέρωσης, θα συνεχιστεί προκειμένου τα μέλη της παράταξής μας να είναι πλήρως ενημερωμένα για τις εξελίξεις στο σ.κ. των Ο.Τ.Α.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση πάνω στα ζητήματα της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. μπορείτε να επικοινωνείτε με τους συντρόφους μας στην Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2002

Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Η Γραμματεία της Σ.Ε. της Π.Α.Σ.Κ.Ε. - Ο.Τ.Α.