ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2004

Αρ. Πρωτ.: 1158


Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.



Συνάδελφοι,

Όπως σας είναι γνωστό το 33ο Καταστατικό – Οργανωτικό και 34ο Ενδιάμεσο Συνέδριο της Ομοσπονδίας θα διεξαχθούν στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο “NOVOTEL” (Μιχ. Βόδα 2-4 • Αθήνα) στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2004.
Επειδή από το Συνέδριο της Χαλκιδικής (16 Μαΐου 2003) ως και τώρα πολλά σωματεία, με βάση τα στοιχεία που έχουμε, προχώρησαν εκ νέου σε εκλογές αντιπροσώπων παρακαλούμε όπως προσκομίσουν το ταχύτερο δυνατόν τα πρακτικά των αρχαιρεσιών, τις καταστάσεις των ψηφισάντων καθώς και τη βεβαίωση του Δικαστικού για την εκλογή των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία έτσι ώστε να γίνει ο έλεγχος για τη νομιμοποίηση τους.
Σας υπενθυμίζουμε ότι τακτοποιημένο οικονομικά ένα σωματείο είναι όταν έχει εξοφλήσει τις συνδρομές μέχρι και 30-9-2004.
Θα πρέπει να ενημερώσετε τους αντιπροσώπους που προέρχονται από την Περιφέρεια ότι θα πρέπει να φροντίσουν να βρουν μόνοι τους δωμάτιο για τη διαμονή τους.

Η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. για κάθε σύνεδρο θα καλύψει:
1. Για τη διαμονή (αφορά τους εκτός Λεκανοπεδίου προερχόμενους) 40 ευρώ ανά σύνεδρο για κάθε διανυκτέρευση. Το σύνολο των διανυκτερεύσεων είναι δύο (2) (Κυριακή – Δευτέρα).
2. Η καταβολή των εξόδων διαμονής θα γίνει και για τις δύο (2) ημέρες αν ο σύνεδρος νομιμοποιηθεί μέχρι τις 10.00 το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου 2004.
Σε αντίθετη περίπτωση η Ομοσπονδία θα καλύψει μόνο μία (1) διανυκτέρευση.
3. Ημερησία αποζημίωση 15 ευρώ για κάθε ημέρα για όλους τους συνέδρους (δύο ημέρες).

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μπάμπης Βορτελίνος