ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2004

Αρ. Πρωτ.: 1004


Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.


33ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ – ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
34ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
ΔΕΥΤΕΡΑ 29 & ΤΡΙΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2004
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “NOVOTEL” • Μ. ΒΟΔΑ 2-4 • ΑΘΗΝΑ

ΘΕΜΑ: “Οικονομική τακτοποίηση των συλλόγων”.

Συνάδελφοι,


Επειδή από πολλούς συλλόγους υποβάλλονται ερωτήματα σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθείται για την οικονομική τακτοποίηση των συλλόγων και ιδιαίτερα ενόψει της διεξαγωγής του 33ου Καταστατικού – Οργανωτικού και 34ου Ενδιάμεσου συνεδρίου της Ομοσπονδίας στην Αθήνα από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2004 μέχρι και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2004, σας υπενθυμίζουμε τα πιο κάτω:
Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2004 αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ ότι η μηνιαία συνδρομή κατά φυσικό μέλος από 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2004 είναι 0,60 € και περιλαμβάνει και την συνδρομή στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Όσοι οφείλουν συνδρομές προηγούμενων ετών υπενθυμίζουμε ότι το ποσό της μηνιαίας συνδρομής μέχρι 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ήταν 0,44 € για κάθε φυσικό μέλος.
Η μηνιαία αυτή συνδρομή θ’ αποδίδεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στην Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (Υποκατάστημα ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ) στο λογαριασμό με αριθμό 008/33904665.
Στην τραπεζική απόδειξη κατάθεσης θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται ο καταθέτης – σύλλογος.

Μετά την κατάθεση ο κάθε σύλλογος θα στέλνει υποχρεωτικά στην Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης στη Τράπεζα.
Ιδιαίτερα και μάλιστα ενόψει της διοργάνωσης του 33ου Καταστατικού – Οργανωτικού και 34ου Ενδιάμεσου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, οικονομικά τακτοποιημένος θεωρείται ο σύλλογος που δεν οφείλει στην Ομοσπονδία συνδρομές παραπάνω από δύο (2) συμπληρωμένους μήνες. (¶ρθρο 12 του καταστατικού της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.).
Προϋπόθεση συμμετοχής των αντιπροσώπων των συλλόγων είναι η εξόφληση των συνδρομών μέχρις τις 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2004.
Η οικονομική τακτοποίηση υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά θα γίνεται επί των εγγεγραμμένων μελών του συλλόγου σας και όχι επί των ψηφισάντων.

Συνάδελφοι,

Η πιστή εφαρμογή της πιο πάνω απόφασης είναι απαραίτητη, προκειμένου στα επόμενο συνέδρια της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. να μη δημιουργηθούν προβλήματα με την οικονομική τακτοποίηση των συλλόγων.
Ενώ, σας γνωρίζουμε και πάλι ότι καμία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ δεν θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των Συνεδρίων της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μπάμπης Βορτελίνος