Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2005

Συλλόγους - Μέλη
της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

Με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2005, πραγματοποιείται 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς ενώ για τους λοιπούς εργαζόμενους 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (11.00 - 14.00).
Την ίδια μέρα στις 11.00 το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 - Πλατεία Καραϊσκάκη - Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική συγκέντρωση και πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.
Η συμμετοχή όλων μας στην επιτυχία της κινητοποίησης για να αποκρούσουμε την επίθεση τόσο της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. όσο και της κυβέρνησης στην κατάργηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς, στην ανεξέλεγκτη καταβολή τροφείων, στην κατάργηση του Δημόσιου και Παιδαγωγικού τους ρόλου και την μετατροπή τους σε Πάρκινγκ, χρησιμοποιώντας ακατάλληλα κτίρια με σημαντικές ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαία.

Το Γενικό Συμβούλιο θεωρεί ότι αυτή η κινητοποίηση είναι η αρχή της αντίστασης των εργαζομένων στο Δημόσιο και τους Ο.Τ.Α. στην κλιμακούμενη επίθεση που δεχόμαστε στα εργασιακά δικαιώματα μας και θα πρέπει να γίνει σταθμός για τη συνέχεια και κλιμάκωση του αγώνα μας.
Γι' αυτό με απόφαση του καλύπτει συνδικαλιστικά όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στους Παιδικούς Σταθμούς (Ορισμένου Χρόνου, Συμβάσεις Έργου κλπ.) προκειμένου να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας, γιατί τα προβλήματα και η επίθεση που δεχόμαστε αφορά όλους μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

Ο Γεν. Γραμματέας