Αθήνα, 8 Αυγούστου 2007

της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. με αφορμή την επιβολή της ποινής στέρησης του μισθού για ένα (1) μήνα στον Πρόεδρο του Συλλόγου Μονίμων Υπαλλήλων Δήμου Ροδίων Σταύρου Χατζηστρατή από το Δήμαρχο Ροδίων την καταγγέλλει και ζητά ΑΜΕΣΑ την ανάκληση της.

Η ενέργεια του Δημάρχου Ροδίων να τιμωρήσει τον Πρόεδρο του Συλλόγου πριν προχωρήσει σε διαλεύκανση των καταγγελλόμενων όπως ο ίδιος δήλωσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι πράξη τρομοκράτησης, φίμωσης και δίωξης των εκλεγμένων εκπροσώπων των εργαζομένων του Δήμου Ρόδου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. δηλώνει την συμπαράσταση της στον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Ρόδου και καλεί τους εργαζόμενους του Δήμου να αντιμετωπίσουν όλοι μαζί κάθε αυταρχική αντεργατική και αντιδημοκρατική πολιτική που βάζει σε αμφισβήτηση τα δημοκρατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στον αγώνα αυτό οι εργαζόμενοι του Δήμου Ρόδου θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας