ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2007
Αρ. Πρωτ.: 860

Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. στη συνεδρίαση της την Π EM ΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007 εκφράζει για ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη της στον αγώνα των απολυμένων συναδέλφων της Δημοτικής Επιχείρησης Περιστερίου, οι οποίοι προχώρησαν στην κατάληψη του Δημοτικού Γκαράζ.

Η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης προχώρησαν χθες στην τελευταία πράξη της αντεργατικής πολιτικής τους, επιδίδοντας με δικαστικούς επιμελητές τις απολύσεις σε δεκάδες συναδέλφους.

Μας προκαλεί κατάπληξη το γεγονός που η δημοτική αρχή προχώρησε σε απολύσεις προσωπικού που εργάζεται εδώ και 7,5 χρόνια σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες και έχει δικαιωθεί και με δικαστικές αποφάσεις, λίγες μέρες πριν την κατάθεση σχετικής τροπολογίας του Υπουργείου Εσωτερικών, όπου θα δίνεται και δυνατότητα μετάταξης σε άλλους Δήμους και υπηρεσίες του Δημοσίου.

Ζητάμε τριμερή συνάντηση μεταξύ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Δήμο Περιστερίου και Υπουργείου Εσωτερικών με στόχο την εξεύρεση λύσης και την ανάκληση των απολύσεων.

.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

Σπύρος Πολυζώης