ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 7 Αυγούστου 2007
Αρ. Πρωτ.: 810

Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την επίθεση στον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ελευσίνας – Ασπροπύργου – Μάνδρας – κ.λ.π., από τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής Βιλλίων (Αντιδήμαρχος Ε. Πέππας), που επισκέφθηκε το συγκεκριμένο Δήμο για να δώσει λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί σε συνάδελφο από την άρνηση της Δημοτικής Αρχής να τον μονιμοποιήσει και να του καταβάλει τις αποδοχές του.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά στους εκπροσώπους του Συλλόγου (Ταμίας, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας) συνεχίστηκε και με τη συμμετοχή του Δημάρχου Βιλλίων (Ρούσση Παναγιώτη) με αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό των συναδέλφων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. καταδικάζει την αυταρχική συμπεριφορά των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής στους συνδικαλιστές του Συλλόγου και καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο Βιλλίων να καταδικάσει τα γεγονότα.

Δηλώνει επίσης ότι μαζί με όλους τους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων του Δήμου Βιλλίων, καθώς και σε όλους εκείνους τους Δήμους που προκύπτουν εργασιακά προβλήματα.



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

Σπύρος Πολυζώης