Αθήνα, 6 Ιουλίου 2007

της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. στη συνεδρίασή της την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2007 συζήτησε την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Περιστερίου, με την οποία απολύθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και την απόφαση του συλλόγου για στάση εργασίας την Τρίτη 10 Ιουλίου 2007.
Η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. εκφράζοντας την αλληλεγγύη της στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου, προκήρυξε 4ΩΡΗ στάση εργασίας για την Τρίτη 10 Ιουλίου 2007 από τι 11.00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου για όλους τους εργαζόμενους των Δήμων της Δυτικής Αθήνας και συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου 1 - Κ.Υ.Β.Ε. - Περιστέρι) στις 11.30 το πρωί.
Τέλος, επειδή παρόμοια προβλήματα απολύσεων εργαζομένων υπάρχουν σ’ όλη την Ελλάδα, η Εκτελεστική Επιτροπή καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους συλλόγους τους σε αγωνιστική επαγρύπνηση. Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2007 στις 11.00 το πρωί θα γίνει μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27 – Πλατεία Κλαυθμώνος – Αθήνα), στην οποία καλούνται να πάρουν μέρος τα Δ.Σ. των Συλλόγων του Νομού Αττικής, καθώς και εργαζόμενοι των Δημοτικών Επιχειρήσεων. Για τη διευκόλυνση τους η Ομοσπονδία, όσους θέλουν να λάβουν μέρος θα τους καλύψει απεργιακά.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας