Αθήνα, 12 Ιουνίου 2003

της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2003
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. αποφάσισε να συμμετέχει, με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.,μαζικά στη μεγάλη κινητοποίηση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 Ιουνίου 2003 μαζί με όλα τα άλλα ελληνικά και ευρωπαϊκά συνδικάτα και τους κοινωνικούς φορείς.
Για να εκφράσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή μας στην Ευρώπη της ανεργίας, των ιδιωτικοποιήσεων, της στυγνής εμπορευματοποίησης της υγείας και της εκπαίδευσης, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.
Για να διεκδικήσουμε δυναμικά μια Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της ισότητας και της ελευθερίας, μια Ευρώπη που γεννιέται μέσα από τα κινήματα και τους κοινωνικούς αγώνες των λαών της όπως έδειξαν τα πρόσφατα αντιπολεμικά συλλαλητήρια αλλά και οι μεγάλες κινητοποιήσεις για την προστασία της κοινωνικής ασφάλισης που γίνονται σε χώρες της Ευρώπης.
Η διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη θα είναι συνέχεια των μεγάλων διαδηλώσεων ενάντια στον πόλεμο και στην ανεργία που έγιναν στην Αθήνα και το Ναύπλιο, για την επιτυχία των οποίων η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. συνέβαλε αποφασιστικά.

Δυναμικό «παρόν» θα δώσουμε και τώρα όλοι οι Υπάλληλοι της Τ.Α. διεκδικώντας:
• Ειρήνη, πλήρη απασχόληση.
• 35ωρη εργασία, αυξήσεις στους μισθούς μας, προστασία και αναβάθμιση της κοινωνικής μας ασφάλισης.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. καλεί τους συλλόγους – μέλη της να συντονιστούν με τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τη διευκόλυνση των εργαζομένων που θέλουν να συμμετάσχουν με όποιο συγκοινωνιακό μέσο είναι προσφορότερο, στα πλαίσια βέβαια και των οικονομικών δυνατοτήτων τους.
Για την μετάβαση στη Θεσσαλονίκη η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. προτίθεται να διαθέσει ΠΟΥΛΜΑΝ που θα αναχωρήσουν από την Αθήνα το Σάββατο 21 Ιουνίου 2003 και ώρα 8.00 το πρωί.
Η επιστροφή θα γίνει το βράδυ της ίδιας μέρας.
Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στη Γραμματεία της Ομοσπονδίας μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2003.
Στο πλαίσιο η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. συμμετέχει στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2003 για την ανάδειξη και διεκδίκηση των αιτημάτων μας και τη διευκόλυνση για τη μαζική συμμετοχή και μετακίνηση απ’ όλους του Νομούς στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 21 Ιουνίου 2003.
Η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2003 στις 5.00 το απόγευμα θα συμμετέχει στη συγκέντρωση των διαδηλωτών στην Πλατεία της Αρχαίας Αγοράς (Άγαλμα Βενιζέλου) για την Ευρωδιαδήλωση των συνδικάτων και την πραγματοποίηση πορείας μέχρι την νέα παραλία (Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου) όπου και θα πραγματοποιηθεί συναυλία.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ,

ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.