ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2007
Αρ. Πρωτ.: 71

Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 

Συνάδελφοι,
Σε συνέχεια των με αρ. πρωτ.: 6/3-1-2007 και 13/8-1-2007 εγγράφων μας σας υπενθυμίζουμε ότι την ΤΡΙΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007 η Ομοσπονδία έχει προγραμματίσει τις πιο κάτω εκδηλώσεις.

1. ΤΡΙΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007 – 9.30 π.μ.
Θα πραγματοποιηθεί ΗΜΕΡΙΔΑ στο ξενοδοχείο “ATHENS IMPERIAL” (Αχιλλέως 1 & Μεγάλου Αλεξάνδρου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα), με θέμα: “Το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις. – Υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων”.
Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 9.30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 2.00 το μεσημέρι.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αρκεί να στείλουν συμπληρωμένο το ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας
θα σας σταλεί μόλις ολοκληρωθεί.

2. ΤΡΙΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007 – 5.00 μ.μ.
Θα πραγματοποιηθεί η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ των Διοικητικών Συμβουλίων στο ξενοδοχείο “ATHENS IMPERIAL” (Αχιλλέως 1 & Μεγάλου Αλεξάνδρου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα). Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η κατάθεση των προτάσεων τους για τη διαμόρφωση του πλαισίου διεκδίκησης για το 2007.

Συνάδελφοι,
Για να υπάρχει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή, θα πρέπει να προγραμματίσετε τόσο την παρουσία σας όσο και τη διαμονή σας.
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο “ATHENS IMPERIAL” υπάρχουν ειδικές τιμές για τα μέλη της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. όπως αναλυτικά αναφέρεται στη συνημμένη προσφορά.
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007 στις 10.00 το πρωί έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου που θα καθορίσει το πλαίσιο και τον τρόπο διεκδίκησης των αιτημάτων του κλάδου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Καταχανάς