ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 15 Iouvίου 2007
Αρ. Πρωτ.: 679

Προς:
Συλλόγους-Μέλη
της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
του Νομού Αττικής

 

 

 

 

Συνάδελφοι,
Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2007, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σύσκεψη Ομοσπονδιών του Δημοσίου , που διεκδικούν την εφαρμογή του θεσμού των Β.Α.Ε. και στους εργαζόμενους στο Δημόσιο, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Ι.Κ.Α. όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Στην σύσκεψη αυτή, που συμμετείχε και η Ομοσπονδία μας, εκτός των άλλων αποφασίστηκε η διεκδίκηση της επίλυσης του προβλήματος συνολικά για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με τη σύμφωνη γνώμη των Ομοσπονδιών που διεκδικούν την επέκταση των Β.Α.Ε. πραγματοποιούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 στις 11.00 το πρωί, παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών-Γενικό Λογιστήριο του Κράτους-Πανεπιστημίου 37-Αθήνα.

Αμέσως μετά την παράσταση διαμαρτυρίας στις 12.30 το μεσημέρι στα γραφεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., (Λέκκα 23-25-Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη των Ομοσπονδιών για την συνέχιση των παρεμβάσεων.

Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή του καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων-μελών της, στο Νομό Αττικής να συμμετέχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.