Αθήνα, 20 Ιουνίου 2005

Συλλόγους - Μέλη
της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας στη συνεδρίασή της την ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2005 αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ την αναστολή της ΑΠΟΧΗΣ των ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. μέχρι τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ του 2005 όταν θα συζητηθούν αναλυτικά τα ζητήματα του κλάδου και ειδικότερα των ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. στα πλαίσια των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Η κινητοποίηση των ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. σημείωσε μεγάλη επιτυχία παρά τις προσπάθειες της Διοίκησης του Ο.Γ.Α. άλλοτε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι υπήρχε συμφωνία στην επίλυση των αιτημάτων μας και άλλοτε δημιουργώντας κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας.
Η Διοίκηση του Ο.Γ.Α. για άλλη μια φορά έδειξε με τη συμπεριφορά της ότι δεν αναγνωρίζει το έργο που επιτελούν για χρόνια οι ανταποκριτές του Ο.Γ.Α. κάτω από αντίξοες συνθήκες χωρίς καμία ενημέρωση και αντί να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα των ανταποκριτών επέλεξε το δρόμο της αδιαφορίας.

Επειδή τα προβλήματα των ανταποκριτών είναι σοβαρά και οξυμένα η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε επίσης το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου να πραγματοποιήσει Πανελλαδική σύσκεψη εκπροσώπων των Διοικητικών Συμβουλίων των συλλόγων - μελών της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. με αποκλειστικό αντικείμενο συζήτησης τα προβλήματα των ανταποκριτών του Ο.Γ.Α.
Για την επιτυχία της Πανελλαδικής σύσκεψης είναι αναγκαία η συζήτηση των Δ.Σ. με όλους τους ανταποκριτές του Ο.Γ.Α. για να υπάρξει αναλυτική καταγραφή όλων των προβλημάτων.
Για την ακριβή ημερομηνία της Πανελλαδικής σύσκεψης των Διοικητικών Συμβουλίων για τα ζητήματα του Ο.Γ.Α. θα ενημερωθείτε με ξεχωριστό έγγραφό.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Θέμης. Μπαλασόπουλος