Αθήνα, 10 Ιουνίου 2005

της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Σε συνέχεια του με αρ. πρωτ.: 611/6-6-2005 εγγράφου μας σχετικά με την επίθεση της κυβέρνησης στα εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα σας υπενθυμίζουμε την πρόσκληση της Εκτελεστικής Επιτροπής σε τρεις (3) Περιφερειακές Συσκέψεις για την ενημέρωση των Διοικητικών Συμβουλίων των συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας σύμφωνα με το πιο κάτω πρόγραμμα:
•  ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2005 – 9.30 π.μ.
Στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στα γραφεία της Ε.Δ.Ο.Θ. (Προξένου Κορομηλά 51 - Θεσσαλονίκη).
Όπου θα συμμετέχουν οι σύλλογοι των Νομών Θεσσαλονίκης, Δράμας , Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Χαλκιδικής, Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών και Φλώρινας.
•  ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2005 – 9.30 π.μ.
Στην ΠΑΤΡΑ στο Μέγαρο Λόγου (Πλατεία Γεωργίου – Πάτρα).
Όπου θα συμμετέχουν οι σύλλογοι των Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Κέρκυρας, Λευκάδας.
•  ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2005 – 9.30 π.μ.:
Στην ΑΘΗΝΑ στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα – 3 ος Όροφος).
Όπου θα συμμετέχουν οι σύλλογοι των Νομών Αττικής, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Εύβοιας, Βοιωτίας, Σάμου, Χίου, Λέσβου, Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.
Όσοι σύλλογοι δεν μπορούν να συμμετέχουν στις Περιφερειακές Συσκέψεις στην ΠΑΤΡΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής τους στην σύσκεψη της ΑΘΗΝΑΣ
Τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων καλούνται να πάρουν μαζικά μέρος στις Περιφερειακές Συσκέψεις που διοργανώνει η Ομοσπονδία.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.