ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2007
Αρ. Πρωτ.: 375

Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 

Συνάδελφοι,

Με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας πραγματοποιείται από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007 ΑΠΟΧΗ των εργαζομένων στις Ταμειακές Υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. (Ταμίες, Εισπράκτορες, Ελεγκτές κλπ.) για να υποχρεωθεί η κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στην καταβολή του επιδόματος των Διαχειριστικών Λαθών.

Η πρόταση της Ομοσπονδίας είναι να επαναδιατυπωθεί η διάταξη για το επίδομα διαχειριστικών λαθών και να αρθούν οι καταλογισμοί που έχουν γίνει μέχρι πρόσφατα.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα, καμία απάντηση δεν έχει υπάρξει από τη μεριά των αρμοδίων Υπουργείων με αποτέλεσμα να οξύνονται τα προβλήματα στη λειτουργία των Ταμειακών Υπηρεσιών.

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε για να έχει πλήρη εικόνα σχετικά με την επιτυχία της ΑΠΟΧΗΣ αλλά και τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων συναδέλφων, να υπάρξει άμεση ενημέρωση με την αποστολή των σχετικών στοιχείων από τους συλλόγους (Δήμος, Απασχολούμενοι, Συμμετέχοντες κλπ.).

Συγχρόνως καλεί όλους τους εργαζόμενους καθώς και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των συλλόγων – μελών της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. στο Νομό Αττικής, σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας την ΤΡΙΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007 στις 12.00 το μεσημέρι στο Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27 – Αθήνα).

Συνάδελφοι,

Η επιτυχία της κινητοποίησής μας είναι αποτέλεσμα της μαζικής συμμετοχής μας και εφαρμογής της απόφασης της Ομοσπονδίας, δηλαδή στα χέρια μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Καταχανάς