ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 14 Μαρτίου 2007
Αρ. Πρωτ.: 305

Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Διαπιστώνουμε καθημερινά ότι πολλοί σύλλογοι δεν παραλαμβάνουν την αλληλογραφία που στέλνει η Ομοσπονδία είτε ταχυδρομικά ή μέσω Fax.

Αποτέλεσμα είναι η πλειοψηφία των συναδέλφων να μην ενημερώνεται για τις παρεμβάσεις, τις προτάσεις αλλά και τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η ανάλογη συμμετοχή τους.

Το ίδιο συμβαίνει και με την αλληλογραφία που στέλνει η Ομοσπονδία και κοινοποιεί Νόμους, Προεδρικά Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις και Εγκυκλίους που ενδιαφέρουν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σε πολλές περιπτώσεις την αλληλογραφία του συλλόγου την παραλαμβάνουν συνάδελφοι – υπηρεσιακοί παράγοντες που την κρατούν για τον εαυτό τους δυσχεραίνοντας έτσι το έργο του συλλόγου, που αναγκάζεται να επικοινωνεί με την Ομοσπονδία για να ενημερωθεί για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Αλλά και πολλά μέλη των Δ.Σ. που παραλαμβάνουν την αλληλογραφία του συλλόγου δεν την κοινοποιούν ούτε στα υπόλοιπα μέλη αλλά και ούτε στις υπηρεσίες του Δήμου που τις ενδιαφέρουν.

Γι’ αυτό, η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να προχωρήσει σε ανανέωση του αρχείου των συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας για να πετύχει την όσο δυνατόν καλύτερη ενημέρωση του κλάδου.

Συνημμένα σας στέλνουμε και τα στοιχεία που υπάρχουν στην Ομοσπονδία και αφορούν τον σύλλογό σας και αφού χρειαστεί να διορθωθούν να επιστραφούν στην Ομοσπονδία.

Όπου υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας της Ομοσπονδίας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) θα πρέπει να μας γνωστοποιηθεί η ηλεκτρονική διεύθυνση και ο παραλήπτης.

Πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για να υπάρχει ΑΜΕΣΗ ενημέρωση για τις δραστηριότητες της.

Οι αλλαγές στα στοιχεία θα γίνουν δεκτά εφ’ όσον το έγγραφο που θα στείλετε στην Ομοσπονδία θα υπογράφεται από τον Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα και θα φέρει και την σφραγίδα του συλλόγου σας.

Συνάδελφοι,

Η συμμετοχή σας στη διαδικασία ενημέρωσης και ανανέωσης του αρχείου της Ομοσπονδίας για την αποστολή της αλληλογραφίας και του έντυπου υλικού είναι μια σημαντική συνδικαλιστική παρέμβαση στην καθημερινή λειτουργία του συλλόγου σας και πρέπει να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Καταχανάς