ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 28 Αυγούστου 2006
Αρ. Πρωτ.:934

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 – 9.30 π.μ.

 

Συνάδελφοι,

 

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ των συλλόγων-μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την ΠΕΜΠΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006, στις 9.30 το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Αθήνα-Πλατεία Καραϊσκάκη-3 ος Όροφος). Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η ενημέρωση και η αντιμετώπιση του προβλήματος που ανέκυψε μετά τις πράξεις (8/2006 και 18/2006) του 1 ου Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου να μη θεωρούνται τα εντάλματα πληρωμής της μισθοδοσίας όσων συναδέλφων έχουν καταταχθεί σε οργανικές θέσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου με δικαστικές αποφάσεις .

Στη Πανελλαδική σύσκεψη, οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι των Δ.Σ. που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα θα πρέπει να ενημερώσουν αναλυτικά την Ομοσπονδία και να μεταφέρουν τη διάθεση των εργαζομένων για την αγωνιστική επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος.

Θα πρέπει επίσης να υπάρξει ενημέρωση της Ομοσπονδίας για την ύπαρξη παρόμοιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και άλλοι εργαζόμενοι.

 

Συνάδελφοι,  

Η άμεση ενημέρωση και παρέμβαση μας στην επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος είναι αναγκαία και χρειάζεται η κινητοποίηση όλων μας.

Μετά το τέλος της σύσκεψης θα υπάρξει συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για να αποφασίσει την αντίδραση του κλάδου.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

 

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 

 

Ο Πρόεδρος

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Καταχανάς