ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2006
Αρ. Πρωτ.:206

Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας σε συνεδρίασή της την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006 αποφάσισε να μεταθέσει την ημερομηνία πραγματοποίησης της 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ από την ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 για την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006, συμμετέχοντας στην ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε για να υπάρχει γενικότερος συντονισμός για την οργάνωση, τη μαζική και δυναμική ανάπτυξη των αγωνιστικών και μορφών παρέμβασης των εργαζομένων στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα.
Η ολομέτωπη επίθεση και η ακραία νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική της κυβέρνησης σε βάρος των μισθωτών και συνταξιούχων η ανοιχτή αμφισβήτηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της συλλογικής αυτονομίας συνεχώς εντείνονται και επιβάλλουν τη συνολική και αγωνιστική απάντηση του συνδικαλιστικού κινήματος και των εργαζομένων.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. με αίσθημα ευθύνης καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την επιτυχία των αγωνιστικών κινητοποιήσεων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε.
Γι' αυτό συμμετέχουμε στο ΠΑΝΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την ΤΡΙΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006 στην Θεσσαλονίκη στις 2.00 το μεσημέρι στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
Πραγματοποιεί 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην Αττική την ΤΡΙΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006 από τις 11.00 μέχρι το τέλος του ωραρίου και συμμετέχει στον ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 12.00 το μεσημέρι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ.
Οργανώνει τη μεγαλειώδη συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006.



Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

Μπάμπης Βορτελίνος