ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2003
Αρ.Πρωτ.:218


Προς:
Συλλόγους - Μέλη
της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

Συνάδελφοι,

Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου ν' αντιμετωπίσει τα προβλήματα των ασφαλιστικών μας Ταμείων, αλλά και να καθορίσει τις θέσεις μας στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας, αποφάσισε να οργανώσει ημερίδα με θέμα:

"Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. - Τ.Α.Δ.Κ.Υ.: Το παρόν και το μέλλον των Ταμείων μας".

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2003, στις 10.00 το πρωί, στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. (Καρόλου 24 - Αθήνα - 3ος Όροφος). Θα παραστούν και θα μιλήσουν, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Λ. Παπαδήμας, ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Σπύρος Παπασπύρος, οι Πρόεδροι των Δ.Σ. του Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. και Τ.Α.Δ.Κ.Υ. και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Ταμεία μας.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη και η καταγραφή των προβλημάτων των Ταμείων μας και η κατάθεση προτάσεων για το μέλλον τους.

Για την επιτυχία της ημερίδας θεωρούμε αναγκαία και τη συμμετοχή του Συλλόγου σας. Γι’ αυτό παρακαλούμε να μας στείλετε ΑΜΕΣΑ, συμπληρωμένα, τα ΔΕΛΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ τουλάχιστον δύο (2) εκπροσώπων σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Θ. Μπαλασόπουλος

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιάννης Στρατηγός