ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2003
Αρ.Πρωτ.:21


Προς:
Συλλόγους - Μέλη
της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2003, πραγματοποιείται 24ωρη Απεργία, την ίδια μέρα στις 10.00 το πρωί έχει προγραμματισθεί ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 - Πλ. Καραϊσκάκη) και πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2003 ΑΠΕΧΟΥΜΕ από τις εργασίες μας, προκειμένου να στείλουμε το μήνυμα, ότι αν δεν δώσουν λύσεις στα αιτήματά μας, κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας.
Ενώ το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2003 στις 10.00 το πρωί στα γραφεία της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. θα πραγματοποιηθεί ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ των ΠΡΟΕΔΡΩΝ, όπου θα μεταφερθούν οι αποφάσεις των συλλόγων για την εκτίμηση της κατάστασης και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Με το τέλος της Πανελλαδικής Σύσκεψης των Προέδρων, θα συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, προκειμένου να αποφασίσει για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.


Συνάδελφοι,

Είναι αναγκαίο τις επόμενες ημέρες να ενεργοποιηθούμε όλοι με στόχο την μαζική συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στις απεργιακές κινητοποιήσεις, αλλά και την επιτυχία της συγκέντρωσης στα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 10.00 το πρωί την ημέρα της 24ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Θ. Μπαλασόπουλος

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιάννης Στρατηγός