ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2006
Αρ. Πρωτ.:761

Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το 35 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε από τις 10 μέχρι τις 13 Μαΐου 2006 στη ΡΟΔΟ αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ τα πιο κάτω σχετικά με την καταβολή του “ΠΡΙΜ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ” και στους εργαζόμενους των πρώην Κρατικών Παιδικών Σταθμών, Αθλητικών Κέντρων και Λιμενικών Ταμείων που μεταφέρθηκαν στους Ο.Τ.Α. με το Ν. 2880/2001.

1.  Να ζητήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ στην καταβολή του “ΠΡΙΜ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ” και στους πιο πάνω εργαζόμενους.
2.  Σε περίπτωση που μέχρι τις 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 δεν έχει επιλυθεί το πρόβλημα, από 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 οι Παιδικοί Σταθμοί, τα Αθλητικά Κέντρα και τα Λιμενικά Ταμεία να παραμείνουν κλειστά και οι εργαζόμενοι να απέχουν από τα καθήκοντά τους.

Συνάδελφοι,
Η υλοποίηση της πιο πάνω απόφασης του 35 ου Τακτικού Συνεδρίου είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Γι' αυτό, το επόμενο χρονικό διάστημα που είναι καθοριστικό για την προετοιμασία και καθολική συμμετοχή των εργαζομένων, ιδιαίτερα των Παιδικών Σταθμών, Αθλητικών Κέντρων και Λιμενικών Ταμείων στις κινητοποιήσεις, θα πρέπει οι σύλλογοι – μέλη της Ομοσπονδίας να ενημερώσουν όλους τους πιο πάνω εργαζόμενους για την απόφαση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 

Ο Πρόεδρος

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Καταχανάς