Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2003

της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. σε συνεδρίασή της, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003, μετά την πραγματοποίηση της 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, και τις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ απαντήσεις στα Οικονομικά, Θεσμικά, Κλαδικά και Ασφαλιστικά αιτήματά μας από τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Λάμπρο Παπαδήμα αποφάσισε τα πιο κάτω:

1. Καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε αγωνιστική ετοιμότητα για την όσο δυνατόν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ επιτυχία και μαζική συμμετοχή στην 48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΠΕΜΠΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

2. Να οργανώσει την ΠΕΜΠΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 στις 11.00 το πρωί ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα) και πορεία στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.
Η Εκτελεστική Επιτροπή καλεί τους συλλόγους – μέλη της για την ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχή των εργαζομένων στην συγκέντρωση.
Όσοι σύλλογοι απ’ την περιφέρεια συμμετέχουν στην πιο πάνω συγκέντρωση η Ομοσπονδία θα καλύψει μέρος των εξόδων μετακίνησης (ΠΟΥΛΜΑΝ).

3. Να προετοιμάσει και να ενημερώσει όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του κλάδου.
Γι’ αυτό όλα τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής θα περιοδεύουν σε Δήμους όλης της Χώρας ενώ θα συμμετέχουν σ’ όσες Γενικές Συνελεύσεις πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

4. Να προβάλει από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (Ανακοινώσεις – Δελτία Τύπου κλπ.) τα δίκαια αιτήματα του κλάδου.

5. Να συγκληθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 στις 10.00 το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα – 3ος όροφος) το Γενικό Συμβούλιο προκειμένου να αποφασίσει για την κλιμάκωση των απεργιακών μας κινητοποιήσεων.

Πρέπει όλοι το επόμενο χρονικό διάστημα να κινητοποιηθούμε για την επιτυχία και μαζική συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην 48ωρη απεργιακή μας κινητοποίηση και την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην Αθήνα, μια και η κυβέρνηση στα αιτήματά μας για ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, ικανοποιητικές κλαδικές αυξήσεις και λύση στα χρονίζοντα κλαδικά, θεσμικά και ασφαλιστικά αιτήματά μας κωφεύει.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ
ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ
ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

Θ. Μπαλασόπουλος