ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2003
Αρ. Πρωτ.:1071


Προς :
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.


ΘΕΜΑ: “Ενημέρωση των Συλλόγων – Μελών της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. ενόψει των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που αποφάσισε η Ομοσπονδία”.


Συνάδελφοι,


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. καλεί τους Συλλόγους – Μέλη της σε περιφερειακές συσκέψεις.

Στις συσκέψεις αυτές θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α., στις 18 Σεπτεμβρίου 2003 για την πραγματοποίηση αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

Το πρόγραμμα των περιφερειακών συσκέψεων είναι το εξής:

1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2003 – 11.00 π.μ.: Στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, στην Ε.Δ.Ο.Θ. (Προξένου Κορομηλά 51-Ημιόροφος), θα συμμετέχουν οι σύλλογοι των Νομών ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΗΜΑΘΙΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΠΕΛΛΑΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ και ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

2. ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2003 – 10.30 π.μ.: Στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καρδίτσας (Αρτεσιανού 1), θα συμμετέχουν οι σύλλογοι των Νομών ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΛΑΡΙΣΑΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και ΦΩΚΙΔΑΣ.

3. ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2003 – 10.30 π.μ.: .Στη ΛΕΥΚΑΔΑ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Λευκάδας (Αγγέλου Σικελιανού & Νίκου Σβορώνου), θα συμμετέχουν οι σύλλογοι των Νομών ΑΡΤΑΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ και ΛΕΥΚΑΔΑΣ.


4. ΤΡΙΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2003 – 10.30 π.μ.: Στο ΑΡΓΟΣ, στο ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (οδός Κορίνθου-Πλ.Δερβενακίων), θα συμμετέχουν οι σύλλογοι των Νομών ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ και ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

5. ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 – 10.30 π.μ.: Στην ΠΑΤΡΑ, στο ΜΕΓΑΡΟ ΛΟΓΟΥ (1ος Όροφος) Πλατεία Αγ. Γεωργίου ,θα συμμετέχουν οι σύλλογοι των Νομών ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΗΛΕΙΑΣ, ΑΧΑΪΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ και ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.

6. ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 – 10.30 π.μ.: Στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, αίθουσα κτιρίου οδού Ανδρόγεω έναντι Κεντρικού Δημαρχείου, 2ος όροφος, θα συμμετέχουν οι σύλλογοι των Νομών ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΟΥ και ΧΑΝΙΩΝ.

7. ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 – 10.30 π.μ.: Στην ΞΑΝΘΗ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ξάνθης (Μαυρομιχάλη 6), θα συμμετέχουν οι σύλλογοι των Νομών ΔΡΑΜΑΣ, ΕΒΡΟΥ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΞΑΝΘΗΣ και ΡΟΔΟΠΗΣ.


8. ΠΕΜΠΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 – 10.00 π.μ.: Στην ΑΘΗΝΑ, στα γραφεία της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. (Καρόλου 24 – Αθήνα), θα συμμετέχουν οι σύλλογοι των Νομών ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΕΥΒΟΙΑΣ, των νησιών του ΑΙΓΑΙΟΥ και των ΚΥΚΛΑΔΩΝ καθώς και όσοι άλλοι σύλλογοι δεν θα συμμετέχουν στις κατά τόπους περιφερειακές συσκέψεις.

9. Οι σύλλογοι των νησιών του ΑΙΓΑΙΟΥ και των ΚΥΚΛΑΔΩΝ να προγραμματίσουν συγκεντρώσεις και περιοδείες στις οποίες θα συμμετέχουν μέλη της Διοίκησης της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Θ. Μπαλασόπουλος

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μπάμπης Βορτελίνος