ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 19 Οκτωβρίου 2004

Αρ. Πρωτ.: 1067


Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.


Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με έγγραφό της κάλεσε τις Ομοσπονδίες να συγκροτήσουν άμεσα Γραμματείες Γυναικών με συμμετοχή κυρίως των εκλεγμένων γυναικών αλλά και γυναικών που αυτή τη στιγμή δεν είναι εκλεγμένες αλλά ασχολούνται σταθερά με τα γυναικεία θέματα για να υπάρχει μια συνέχεια στη δράση των επιτροπών αυτών.

Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. στη συνεδρίασή του στις 13 Οκτωβρίου 2004 αποφάσισε τη συγκρότηση πενταμελούς Γραμματείας Γυναικών της Ομοσπονδίας με υπεύθυνη το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. συνάδελφο Αθανασάκη – Πιπεροπούλου Παλλασία που συμμετέχει ταυτόχρονα και στη Γραμματεία Γυναικών της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Προκειμένου να γνωρίζει η Γραμματεία Γυναικών της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. τις εκλεγμένες γυναίκες στα Δ.Σ. των πρωτοβαθμίων συλλόγων, παρακαλούνται οι σύλλογοι να στείλουν το ταχύτερο δυνατόν στην Ομοσπονδία τα ονοματεπώνυμα, Δ/νσεις, και τηλέφωνα αυτών.

Τούτο είναι απαραίτητο να γίνει σύντομα για να μπορέσει η Γραμματεία Γυναικών της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. να τις ειδοποιήσει, προκειμένου να συμμετάσχουν στην ημερίδα που διοργανώνει η Γραμματεία Γυναικών της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 4 Νοεμβρίου 2004 στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» και ώρα 9.30 π.μ. με θέμα σχετικό με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες του ΙΝ.Ε. – Γ.Σ.Ε.Ε.-Α.Δ.Ε.Δ.Υ. το πόρισμα της οποίας αποτελεί μια κωδικοποίηση της Νομοθεσίας που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αναφέρεται στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα της γυναίκας Δημοσίου υπαλλήλου στην οποία θα υπάρχουν και συγκριτικά στοιχεία με τον Ιδιωτικό τομέα.

 

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μπάμπης Βορτελίνος