ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2002

Αρ. Πρωτ.:1065


Προς:
Συλλόγους - Μέλη
της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

 


Συνάδελφοι,

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίασή του την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2002, αφού εκτίμησε ως αρνητικές τις εξελίξεις που αφορούν τους Δημοσίους Υπαλλήλους (Συλλογικές Διαπραγματεύσεις, Νέο Μισθολόγιο, αναπλήρωση απωλειών για το 2002, Χορήγηση των αναδρομικών για το Οικογενειακό Επίδομα, Ασφαλιστικό κλπ.), προκήρυξε 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ για την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2002.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
" ΑΜΟΙΒΗ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
" ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ - ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ 300.000 ΔΡΧ.
" ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΜΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ.
" ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ .

ΤΩΡΑ:
" ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.
" ΝΕΟ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ.

Για την καλύτερη οργάνωση της απεργιακής κινητοποίησης είναι απαραίτητο ν' αναπτυχθούν από τους πρωτοβάθμιους συλλόγους της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. όλες οι ενέργειες και πρωτοβουλίες που είναι αναγκαίες για την μεγαλύτερη και μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συνάδελφοι,

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ σε Τοπικό, Νομαρχιακό αλλά και σε κεντρικό επίπεδο πρέπει να συνδεθούν με την ενίσχυση του αντιπολεμικού κινήματος, του κινήματος αντιπαγκοσμιοποίησης, με τα σύγχρονα προβλήματα, με τις ανάγκες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Η σταθερή, αποφασιστική, αγωνιστική και δυναμική στάση όλων μας αποτελεί εγγύηση για καθολική και μαζική απεργία, για λύσεις σύμφωνα με τις θέσεις και τις προτάσεις του δημοσιοϋπαλληλικού κινήματος.


Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Θ. Μπαλασόπουλος

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιάννης Στρατηγός


" Για τους συλλόγους του Νομού Αττικής, το υλικό για την απεργία (αφίσα, ανακοίνωση κλπ.) θα παραλαμβάνεται από τα γραφεία της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. (Καρόλου 24 - Αθήνα - 2ος Όροφος) μετά τις 25 Νοεμβρίου 2002.

" Για την υπόλοιπη Ελλάδα το υλικό θα παραλαμβάνεται από τα κατά τόπους Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.