ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2004

Αρ. Πρωτ.:1053


Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.


Συνάδελφοι,

Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην προσπάθειά του για καλύτερη ενημέρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκτιμώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και έχοντας την εμπειρία από την προηγούμενη συζήτηση για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ και ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, αποφάσισε να οργανώσει ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: “Ο νέος Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας”.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2004, στις 9.30 το πρωί, στο Ξενοδοχείο “NOVOTEL” (Μιχ. Βόδα 2-4 – Αθήνα).
Σκοπός της ΗΜΕΡΙΔΑΣ είναι η ενημέρωση και η κινητοποίηση των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. για το νέο Δημοτικό και Κοινοτικό Κώδικα καθώς και η κωδικοποίηση των θέσεων μας για τη καλύτερη οργάνωση των Ο.Τ.Α. με βασικό στόχο τη διατήρηση του Δημόσιου και Κοινωνικού Χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί
μετά τη διεξαγωγή του συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. όπου θα έχει υπάρξει η επίσημη τοποθέτηση τόσο της κυβέρνησης όσο και των αιρετών της Τ.Α.

Συνάδελφοι,

Για την επιτυχία της ΗΜΕΡΙΔΑΣ θεωρούμε αναγκαία και τη συμμετοχή του συλλόγου σας. Γι’ αυτό παρακαλούμε να μας στείλετε ΑΜΕΣΑ, συμπληρωμένα, τα ΔΕΛΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Δικαίωμα συμμετοχής στην ΗΜΕΡΙΔΑ έχουν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μπάμπης Βορτελίνος