ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2004

Αρ. Πρωτ.:1050


Προς:
Τον Πρόεδρο και τα Μέλη
του Δ.Σ. του Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.
Ηπείρου 38
104 33 – Αθήνα


Κύριε Πρόεδρε,


Θεωρούμε αναγκαία την προώθηση της πρότασής μας για τη δημιουργία τεσσάρων (4) περιφερειακών γραφείων του Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. στο Νομό Αττικής.
Μέχρι να υλοποιηθεί αυτή η πρόταση, πρέπει ΑΜΕΣΑ να προχωρήσετε στην επανατοποθέτηση των ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ για την θεώρηση των συνταγών και των ιατρικών εξετάσεων σύμφωνα με το προηγούμενο πρόγραμμα, όπως αναλυτικά αναφέρεται στο με αρ. πρωτ.: 213/17-3-2004 έγγραφο μας προς τους συλλόγους – μέλη της Ομοσπονδίας.
Στο συνημμένο πρόγραμμα θα μπορούσαν να υπάρξουν τροποποιήσεις και βελτιώσεις κυρίως στην τοποθέτηση ελεγκτή ιατρού τόσο στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ όσο και στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ καθώς και να υπάρξει εφαρμογή του πλήρες ωραρίου απασχόλησης των ΙΑΤΡΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Ταμείου.

Κύριε Πρόεδρε,

Επειδή σας είναι γνωστό ότι η πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας είναι πρόβλημα μεγάλο και ταλαιπωρία για τους εργαζόμενους και επιπλέον πολύ χαμένος χρόνος μια και πρέπει να απουσιάζουν από το χώρο εργασίας τους σας ζητούμε την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός μας.

 

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μπάμπης Βορτελίνος