ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2006
Αρ. Πρωτ.:1018

 

 

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

 

Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α., με έκπληξη πληροφορήθηκε τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Δήμο Καλαμαριάς και αφορούν το μέλος του Γενικού Συμβουλίου, συνάδελφο ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗ ΣΑΒΒΑ.

Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας στην προσωπική και ανήθικη επίθεση που γίνεται στον συνάδελφο, μέσω της ανακοίνωσης, στην ιστοσελίδα του συνδυασμού "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ" με επικεφαλής τον κ. Τριανταφυλλίδη Βασίλη ή Χάρυ Κλυν.

Ο συνάδελφος εκλέγεται από το 1982 στα συνδικαλιστικά όργανα των Ο.Τ.Α. και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, τον γνωρίζουν χιλιάδες εργαζόμενοι πανελλαδικά και τον τιμούν με την ψήφο τους,
Έχει όνομα και επίθετο και η ανέντιμη επίθεση σε βάρος του με χυδαίες εκφράσεις, κάθε άλλο παρά τον πολιτικό πολιτισμό προάγουν.

Τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α., εκλέγονται από εργαζόμενους των Δήμων και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους προσβάλλει.

Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τις μεθόδους συκοφάντησης από όπου και αν προέρχονται, σε βάρος των συναδέλφων συνδικαλιστών που είναι υποψήφιοι σε ψηφοδέλτια, και διεκδικούν την ψήφο των πολιτών.

Ζητά ταυτόχρονα την αποκατάσταση του ονόματος του μέλους του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α., ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗ ΣΑΒΒΑ.

Κάθε άλλη παρερμηνεία και συκοφάντηση σε βάρος συναδέλφων - συνδικαλιστών που είναι υποψήφιοι, θα μας βρει απέναντι σ' όλους όσους τους επιβουλεύονται με αθέμιτους τρόπους.



 

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.