ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2006
Αρ. Πρωτ.: 1017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. καταδικάζει την απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά εκπροσώπου της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κορυδαλλού κατά την διάρκεια της κινητοποίησης των συναδέλφων στους Παιδικούς Σταθμούς.

Τους γνωστοποιούμε ότι το συνδικαλιστικό κίνημα διεκδικεί και θα διεκδικεί όσο τα προβλήματα αντί να λύνονται επιδεινώνονται.

Ως Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. προσπαθούμε πάντα να έχουμε πραγματική συνεργασία με τους αιρετούς στην Τ.Α. τους εκλεγμένους από την κοινωνία Δημάρχους και συνεργάτες τους.
Όμως τέτοιου είδους πρακτικές εκφοβισμού και απειλών προς τους εργαζόμενους για να μην ασκήσουν συνδικαλιστικές και Δημοκρατικές ελευθερίες μας βρίσκουν διαμετρικά αντίθετους.

Τέτοιου είδους ενέργειες εντάσσονται στην προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας στους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών για τη μη συμμετοχή τους, στην προκηρυγμένη κινητοποίηση από το συνέδριο της Ομοσπονδίας.

Καλούμε τους εργαζόμενους μέσω των συλλογικών τους οργάνων να στέκονται πάντα όρθιοι (όπως άλλωστε το έπραξαν) όταν θίγονται αξίες και δικαιώματα χρόνια τώρα κατοχυρωμένα.

 

 

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 

Ο Πρόεδρος

Θέμης Μπαλασόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Καταχανάς